Kategooria:

Sun Care Lotion SPF 30

Tootekood: 2821

Tarneaeg: 1-3 tööpäeva

Tasu kolme võrdse maksena 3 x 13.07

39.20

Päikesekaitselosjoon SPF 30


Tänu kombinatsioonile efektiivsetest UV-filtritest, naturaalsetest aktiivsetest koostisosadest, mis toimivad rakutasandil, ja päevituse tugevdaja, kaitseb veekindel ja hooldav päikesekaitsekreem nahka päikesekahjustuste eest, soodustades samal ajal ilusat ja ühtlast päevitust. Veekindel päikesekaitsepiim kandub hästi peale, imendub koheselt ja ei jäta rasvast kihti. See kaitseb usaldusväärselt ja igakülgselt kohe pärast pealekandmist. Päevituse tugevdaja tagab naha kiire, ühtlase ja kauakestva pigmentatsiooni. Kõige uuemate ja tõhusamate UV-filtrite kombinatsiooni loomisel oleme teadlikult vältinud UV-filtreid, mille puhul kahtlustatakse, et need kahjustavad korallrahusid ja soodustavad korallide pleegitamist. Sun Care Lotion SPF 30 pakub kõrget päikesekaitset ja ilusat päevitust ning see ei ole paradoksaalne!

Päevalilleseemnete aktiivsete koostisosade, looduslike antioksüdantide ja rosmariini ekstrakti kombinatsioon: pakub keerukat kaitset rakkude ja DNA tasandil. Dihüdroksümetüülkromonüülpalmitaat: aktiveerib päevitust. Täiustatud UVA- ja UVB-valguskaitsesüsteem: pakub väga tõhusat kaitset UVA-kiirguse eest, ilma UV-filtriteta, mida kahtlustatakse korallrahude kahjustamises.
Enne päevitamist kandke kreemi nahale, ka raskesti ligipääsetavatele nahapiirkondadele, ja laske imenduda. Väike kogus pealekantud toodet vähendab oluliselt kaitsefunktsiooni. Pärast päevitamist soovitame kasutada meie niisutavaid ja rahustavaid After Sun tooteid.
Updating…
  • Ostukorvis ei ole tooteid.
Форма обратной связи

    Язык общения

    Вид деятельности

    Какая продукция интересна?

    Tagasiside vorm

      Suhtlemiskeel

      Omamoodi tegevus

      Millised tooted pakuvad huvi?